1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. MANITOU MLT 634 – сред иновациите на БАТА АГРО Пролет 2015

MANITOU MLT 634 – сред иновациите на БАТА АГРО Пролет 2015

Машината ще е акцент в представянето на Фермер 2000 на изложението

Моделът MANITOU MLT 634 ще бъде сред акцентите в участието на фирма Фермер 2000 на изложението БАТА АГРО в Стара Загора. Машината е с максимална височина на повдигане 6 метра и максимална товароподемност 3,4 тона. Оборудвана е с доказалия се двигател DEUTZ STAGE IIIB, с мощност 122 к.с. – 465 Nm при 1400 оборота в минута.

MLT 634 е машина с висок капацитет и производителност, като е базиран на по-късо шаси, което допринася за изключителната маневреност на машината. Този модел е подходящ за ферми, които имат ограничение в пространството за маневриране, но в същото време изискват високопроизводителна машина.

Моделът MLT 634 е подходящ за трудни терени, а впечатляващите му възможности спомагат за извършването на всички селскостопански дейности – хранене на животни, товарене и разтоварване.

Профилът на гумите, високият просвет и впечатляващото сцепление ви гарантира работа при най-трудни почвени условия. Моделите разполагат с изключително удобна, комфортна и шумоизолирана кабина, а джойстикът позволява контрол на всички движения с една ръка и без усилия – повдигане и сваляне на стрелата, пълнене и накланяне, допълнителни дейности за работа с приспособления и движение в посока напред и назад. Широкият прозорец, странично разположеният двигател, ниско разположеното шарнирно съединение на стрелата, както и високото положение на седалката осигуряват 3600 видимост, което гарантира безопасност на вас и другите около вас.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.