1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Многофункционални машини за земеделие и животновъдство

Многофункционални машини за земеделие и животновъдство

Ще ги намерите на щанда на Елтрак България на БАТА АГРО Есен

За разнообразни дейности в зърнопроизводството и животновъдството са предназначени телескопични челни товарачи, комбинирани багер товарачи, мини челни товарачи и др.

При телескопичните товарачи акцент на щанда на Елтрак България, официален представител на бранда Caterpillar ще бъде поставен на моделите ТН 337 С и ТН 407 С. Те са мощни, бързи, многофункционални и комфортни. Надеждният двигател, товарочувствителната хидравлика, високата маневреност, комфортната кабина и удобно разположеният единичен джойстик с командни бутони Ви дават възможност да ги управлявате прецизно, да работите ефективно и да приключвате бързо Вашите многобройни задачи.

Скоростта на движение до 40 км/час, монтираният на предния мост диференциал, ограничаващ буксуването и трите режима на управление, позволяват максимална маневреност на машините и ефективна работа в стеснени пространства.

Другият акцент на щанда на Елтрак на БАТА АГРО ще бъде комбинираният багер товарач 432 F. Той е с мощна хидравлика, а чрез режима Eко могат да се регулират ключови функции за икономия на гориво и за поддържане на висока мощност.
Заповядайте на щанд E29 на Елтрак България на БАТА АГРО – от 30 август до 3 септември в Стара Загора.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.