1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новите телескопични товарачи MLT 629 на Manitou във фокуса на SIMA 2013

Новите телескопични товарачи MLT 629 на Manitou във фокуса на SIMA 2013

Те ще се появят в търговската мрежа през тази година

В периода 24-28 февруари 2013 г. компанията Manitou Group взе участие в Международното изложение на селскостопанска техника SIMA в Париж (Франция). Земеделието, което Manitou Group възприема като сектор със стратегическо значение, обуславя приблизително 33% от приходите на фирмата за 2012 г., независимо от по-сложната и променлива пазарна обстановка. За Manitou изложението SIMA е възможност подробно да представи на крайните потребители своите планове с математическата формула за генериране на печалби: Придобивки + Експлоатация – Стойност при повторна продажба = По-големи печалби.

„Машините ни придобиха огромно значение за селскостопанските дейности и се превърнаха в част от доходите и печалбите на фермите. Решаващи за производството на нашето оборудване са дизайнът, доставката, жизненият цикъл и интензивността на употреба на техниката“, твърди Жан Кристоф Жиру, главен изпълнителен директор на Manitou Group.

„Търсим най-добрите компоненти и контролираме всички етапи от процеса на сглобяване на машините. Така сме сигурни, че предлагаме на фермерите най-добрите за съответния технически клас придобивки и възможности за експлоатация. Когато взимаме решения, търсим баланс между ефективност, гъвкавост и комфорт при работа в различни условия, държави и с различни потребители.“

Решаването на горепосоченото уравнение е възможно благодарение на персоналната помощ и поддръжка на машините, които мрежата от експертни търговски представители гарантира: придобивки + експлоатация, които да направят инвестицията печеливша.

 В търговската мрежа се предлагат:

  • нов телескопичен товарач с дължина 6 м/ 2,9 т (Manitou MLT 629) от 2012 г;
  • нов телескопичен товарач с дължина при разгръщане 6-7 метра;
  • нова серия утвърдени принадлежности с марка Manitou
  • цялата серия минитоварачи с марка Mustang/ Gehl.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.