1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. През 2017 г. Раломекс АД празнува своята 40-годишнина

През 2017 г. Раломекс АД празнува своята 40-годишнина

За поредна година фирмата участва на БАТА АГРО Стара Загора

През 2017г. „Раломекс“АД ще празнува своята 40-годишнина под мотото „40+“.

За поредна година фирмата участва на БАТА АГРО 2017 в гр.Стара Загора, където ще представи своите продукти на щанд Е31 на изложението.

На него посетителите ще могат да видят различни видове плугове, култиватори, дискови брани, валяци, пръскачки, разрохквач и др.

Актуални за сезона ще бъдат окопните култиватори, предназначени за междуредово окопаване на пролетни култури – царевица, слънчоглед и др. „Раломекс“АД ще покаже Култиватор окопен 6-редов с течно торовнасяне UAN (течен азотен тор) и окопен култиватор с торовнасящи кутии.

Голям интерес сред клиентите предизвикват окопните култиватори за лавандула, окомплектовани с разрохкващи иглени дискове.

За предсеитбена подготовка на почвата за пролетни и есенни култури ще бъде представена Комбинирана почвообработваща машина (КПМ), с която могат да се заместят 3 обработки – едно изораване и последващи две дискования.

Портфолиото на „Раломекс“ се допълва от навесни щангови пръскачки Деметра, с които може да се провежда прецизна растителна защита с разтвори, емулсии и суспензии  за полски, зеленчукови и трайни насаждения.

На изложението БАТА АГРО предстои и дебютът на две нови разработки – компактомат и стърнищен култиватор, които са конструирани в съответствие със съвременните изисквания на клиентите и в крак с добрите производствени практики в световен мащаб.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.