1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Rostselmash бележи ръст на продажбите на комбайни в страната

Rostselmash бележи ръст на продажбите на комбайни в страната

Интересът към модела NOVA е изключително голям

Общо 32 оператори от 13 фирми, собственици на зърнокомбайни RSM 161, ACROS 595, NOVA 330 и VECTOR 425 преминаха традиционното вече обучение на оператори на комбайните Rostselmash. То се проведе в учебната зала на търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора.

При старта на обучението Димитър Петров, търговски директор в Оптиком отбеляза:

"Изключително сме доволни, че тази година обучаващите се са значително повече от предходната. Това показва, че доверието в комбайните Rostselmash расте и все повече фермери правят своя избор да се доверят на нас като партньор и на Rostselmash като технология и ръстът на бранда тази година е осезаем. Интересът към модела NOVA е изключително голям и се радваме, че може да предложим нова техника за жътва и на по-малките стопанства, които до момента разчитаха предимно на употребявана. Кампанията ни по продажба на комбайни продължава и земеделците могат да обезпечат жътвата, което този сезон е от особено значение, предвид нестабилното време и постоянните валежи. Всеки зърнопроизводител, който желае да се подсигури от нашите комбайни на склад може да се възползва от програмата Rostselmash Finance, която предоставя 0% лихва и изплащане на машината за 60 месеца."

По време на обучението операторите бяха запознати в детайли с управлението, мерките за безопасност и обслужването на прибиращата техника от руския концерн с цел усъвършенстване на уменията им и надграждане на техническите им познания с помощта на доц. Неделчо Делчев и екипа сервизни специалисти на Оптиком. Всички участници получиха нужната литература и ръководства за работа, както и работно облекло за операторите.

По време на обучението бяха засегнати редица въпроси и евентуални проблеми, които всеки оператор на комбайни Rostselmash би могъл да срещне, за да се гарантира успешна работа в предстоящата жътва. Както всеки сезон операторите могат и сега да разчитат на квалифицираната помощ на дежурните специалисти от Сервиза и Резервните части на Оптиком за всички възникнали неотложни ситуации.

След приключилото обучение отзивите на участниците бяха, че са вече много по-сигурни и по-подготвени за предстоящата жътва с руските комбайни и всичко това е благодарение на специалистите от Оптиком и споделения опит.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.