1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ROSTSELMASH награди дилъри – отличници

ROSTSELMASH награди дилъри – отличници

Концернът произвежда 24 типа земеделска техника

Тазгодишната Световна Дилърска Конференция на руския концерн Rostselmash се проведе от 17 до 20 октомври 2018 в екзотичното Кралство Мароко. Над 150 участника, представители на дилърите от цял свят оцениха високо традиционното руско гостоприемство край бреговете на Атлантическия океан.

Концернът  произвежда 24 типа земеделска техника с над 150 модела с марки ROSTSELMASH и VERSATILE в 13 предприятия, разположени на 10 производствени площадки в Русия, САЩ, Канада и Европа и осъществява износ в 35 страни по цял свят.
Конференцията отчете успешни резултати от изтеклата стопанска година 2017-2018 и запозна делегатите с предстоящите новости в продуктовия си микс, както и с изискванията към дилърите си, за да постигат още повече успехи на своите пазари и удовлетвореност на клиентите.

Оптиком ООД, българският изключителен представител на зърнокомбайните ROSTSELMASH бе представляван от търговския си директор, инж. Димитър Петров.
Кулминацията на конференцията  бе тържествена официална церемония, на която ръководството на домакините похвали и връчи награди на дилъри, откроили се в работата си през изтеклата година по различни направления – обем продажби, маркетинг, сервиз, резервни части и др.

Напълно заслужено екипът на Оптиком грабна призовото първо място като „Най-добър Дилър за Маркетинг“ през 2017-2018 г, а наградата връчи Антон Малихин, ръководител Продажби в Rostselmash за Европа като поздрави българските партньори с отличното им представяне през първата година от съвместната работа. Резултатите не закъсняха след поредица от стъпки за по-широко представяне на марката, съчетани с подходящи финансови пакети за българските земеделски производители, доверили се на зърнокомбайните Rostselmash заради тяхната надеждност, висока производителност и достъпност.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.