1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Семейството на рекордьорите

Семейството на рекордьорите

Премиери от Интерагри България на БАТА АГРО 2018

Интерагри България и тази година е сред най-атрактивните участници на изложението БАТА АГРО. Силното участие на компанията е предопределено от премиерното представяне на най-новия модел зърнокомбайн CR 10.90, който е последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR на комбайни New Holland, тествани в реални условия за най-висока производителност при жътва. Уникалната двуроторна технология на New Holland предоставя най-висока производителност и рекордно чиста продукция.

Единственият комбайн в света от Клас 10 – CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на New Holland, Селф Левълинк, Опти Фен и Опти Клийн.

Посетителите на щанда ще могат да видят и новия трактор T6 с иновативната 24 х 24 Дайнамик Комънд трансмисия, която увеличава многократно ефективността и води до по-ниско потребление на гориво.

Като единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката NEW HOLLAND за България, само ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага 5-годишна удължена гаранция от производителя на своите клиенти. В допълнение на 5-годишната удължена гаранция от производителя, само до 30 юни 2018 г., ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага уникално финансиране до 5 години, с преференциални лихви, стартиращи от 0,45%.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.