1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Шведските плугове Overum – здравина и лекота на използване

Шведските плугове Overum – здравина и лекота на използване

Това е най-новият бранд в портфолиото на фирма Фермер 2000

Серията навесни конвенционални плугове Overum CT включва модели от 2 до 5 плужни тела, с напълно автоматична хидравлична система за защита от камъни или версия с неподвижна греда със срезен болт.

Overum CT е конструиран с фокус върху здравината и просвета, за дългосрочна експлоатация и безаварийна работа.

Големият просвет между работните органи дава възможност за свободно движение на растителните отпадъци и достатъчно пространство за монтаж на модерни ефективни предплужници. Конструкцията е опростена и здрава. Настройката на ширината на работните органи се извършва в три стъпки и без необходимост от поддръжка на 35, 40 или 45 cм.

Плуговете от серията CX се характеризират с модулно проектирана опорна греда и теглеща рама, която позволява цялото налягане да бъде равномерно разпределено по дължината на плуга. Резултатът е опростен здрав и изчистен дизайн с логична и лесна регулировка. Гамата плугове CX се произвежда от висококачествена стомана за здравина и надеждност при работа във най-тежки работни условия.

Просветът от 90 и 100 см между плужните тела и широкият просвет под гредата дават пространство за монтаж на ефективни предплужници, за добър контрол върху плевелите и смесване на сламата.

Клиентите могат да изберат между напълно автоматична система за предпазване от камъни и неподвижни греди със система срезен болт.

Серията DX включва навесни обръщателни плугове, предназначени за мощни трактори и оран при тежки работни условия. Модерният изчистен дизайн и качество на изработка са основни характеристики за плуговете DX. Конструкцията на плуга DX е здрав U-профил, а рамата е изработена в клиновидна форма с увеличаваща се ширина поради увеличаването на натиска в предната част на плуга.

Моделът DVL е с усилена здрава конструкция за оран при тежки работни условия, с трактори до 250 к.с. Той е оборудван с механично регулиране на ширината на плужното тяло от 40, 45 или 50 см, а хидравличното регулиране на предното плужно тяло е стандартно оборудване. Този модел плугове има изключително добър просвет.

Просвет от 100 см между плужните тела и 80 см под гредата осигуряват допълнително пространство за ефективни предплужници, което гарантира оптимален контрол върху плевелите и оран без прекъсване в тежки работни условия.

Премиерата на машините ще се състои на пролетното издание на БАТА АГРО.

Официален представител на бранда Оверум е фирма Фермер 2000. Повече информация ще намерите на адрес:  http://farmer2000.com/

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.