1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Titan Machinery България - новите стандарти в агротехниката

Titan Machinery България - новите стандарти в агротехниката

Щандът на компанията е притегателен център на БАТА АГРО 2017

И на тазгодишното издание на БАТА АГРО едно от най-атрактивните участия е на Titan Machinery България. На представителния щанд на компанията могат да се видят наистина най- иновативните и високопроизводителни земеделски машини и инвентар, разработени под знака на иновациите, прецизността и икономичността. Пословично е силното присъствие на бранда VADERSTAD. Представена е прикачната сеялка за окопни култури модел Tempo TPS 16. Тя е със сгъваема рама и междуредово разстояние 700 мм. Работната й ширина е 11,2 м., а обемът на всеки бункер е 100 л. Бункерът за торовнасяне е 5 000 л. Показана е и механичната сеялка за слети култури  VADERSTAD, модел RAPID RD 400 S, с работна ширина 4 м. и капацитет на бункера 4 000 л. Сеялката е с подравняваща брана, компютър и табло за управление. Брандът VADERSTAD е представен и от стърнищния култиватор модел TOPDOWN TD 400, с регулируема работна дълбочина от 5 до 25 см. Машината има два реда дискове с диаметър 470 мм. Вниманието на посетителите привлича и дисков култиватор VADERSTAD CARRIER XL 625, с два реда дискове с конусовидна форма и работна ширина 6,10 м.

Специален акцент на щанда е лентовият хедер MacDon FD 135, с работна ширина 10,70 м. Той е с лентово транспортиране на материала, механично копиране на терена и променящ се от кабината ъгъл на рязане.

Друга атракция на щанда на Titan Machinery България е самоходната пръскачка Teknoma – LASER HVC, с основен резервоар 4 200л., с три скоростни диапазона и панорамна кабина. Пръскачката е с механично регулиране на колеята от 2,20 до 3,00 м., със система за автоматично нивелиране на стрелите и автоматично управление на секциите. Освен това просветът може да се променя от 1,20 м. до 1,80 м. Силно представяне има и брандът KVERNELAND. Изложен е култиватор модел KULTISTRIP 4500  с твърда рама 4,5 м. Освен него- 6-редова сеялка за окопни култури KVERNELAND, модел OPTIMA HD. Силен акцент е поставен върху навесната пръскачка KVERNELAND iXter B 18, както и върху прикачната пръскачка модел iXtracka, с обем на резервоара 2 800 л. , със стоманена стрела с дължина 24 метра и 7 секции. Друга представена машина на KVERNELAND е тороразпръсквачката EXACTA CL GEO, с основен обем 1100 л. и работна ширина 10- 24 м. Богата е и гамата на тракторите CASE в лицето на моделите MAGNUM 380 CVX, OPTUM 270 CVX, PUMA 240 CVX, MAXXUM 150. Прибиращата техника също е застъпена. С достолепното си присъствие ще ви привлече зърнокомбайнът CASE Axial- Flow 6140.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.