1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. За предстоящия жътвен сезон от Оптиком в партньорство с Ростселмаш предлагат конкурентни цени и изгодна лизингова схема

За предстоящия жътвен сезон от Оптиком в партньорство с Ростселмаш предлагат конкурентни цени и изгодна лизингова схема

Нов зърнокомбайн Ростселмаш, модел VECTOR 425 отпътува към стопанския двор на ЗК „Сноп-2“

Нов зърнокомбайн Ростселмаш, модел VECTOR 425 отпътува от търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора към стопанския двор на ЗК „Сноп-2“ в кв.Требич, гр.София. Земеделската кооперация обработва близо 5000 дка в землището и околността.

Търговският екип на Оптиком връчи подаръци и ключовете за новата придобивка на председателя на кооперацията Валентина Тодорова. Тя заедно с механизаторите от кооперацията проследи изцяло подготвянето на комбайна за транспортирането му. Г-жа Тодорова сподели, че с вълнение очаква първата жътва за кооперацията със собствен комбайн, който могат да си позволят след като години наред са търпели ограниченията и неудобствата от ползването на зърнокомбайни под наем.

Сервизните и търговските специалисти на Оптиком проведоха първоначално обучение на механизаторите от ЗК „Сноп-2“, които ще работят с комбайна, разработен за лесно обслужване и успешна работа и в трудни условия.

За предстоящия жътвен сезон от Оптиком в партньорство с Ростселмаш предлагат конкурентни цени и изгодна лизингова схема за достъпна инвестиция в нови зърнокомбайни на изплащане за 5 години с 0% лихва. Повече подробности на www.rostselmash.bg .

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.