1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Семинари
  4. Иновативни практики при индустриалното замразяване на плодове и зеленчуци

Иновативни практики при индустриалното замразяване на плодове и зеленчуци

Събитието ще се проведе на 31 май 2013 г. /петък/ от 10.30 часа, в зала 107 на 1-вия етаж, в сградата на Национален дом на техниката, ул. Георги С. Раковски № 108 благодарение на Съюза на преработвалите на плодове и зеленчуци в България, съвместно с Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Събитието е насочено към представители на фирмите и образователните институции, членове на СППЗ, както и други организации, в чийто предмет на дейност попада замразяването на плодове и зеленчуци.

Важни акценти в него ще бъдат:

  • проблемите, предизвикателствата и възможностите на бранша, свързани с преработка на плодове и зеленчуци в началото на преработвателния сезон;
  • състоянието на сектора в България;
  • европейските изисквания, норми и стандарти;
  • иновативните методи в замразяването;
  • организирането и провеждането на работни посещения и семинари в България и в чужбина;
  • подготовка и разпространение на информационни листовки, брошури, плакати, банери, публикации в печатни и/или електронни медии в България и партньорската страна;
  • провеждане на заключителна конференция за представяне на постигнатите резултати

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.