четвъртък, 25 Април 2019, 17:34
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
16 Окт 2013 15:40 | Видео

Пръскачките Berthoud – прецизност и висока ефективност

Как тези високотехнологични машини се представиха на три демонстрационни полета


Рейтинг
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 14341
|

На три полеви демонстрации, организирани от НИК Електроникс, френските пръскачки с марка Berthoud се справиха отлично в екстремалните условия на които бяха подложени. 

Първата демонстрация се проведе в село Изгрев, област Шумен, където прикачната пръскачка Berthoud Tracker 3234, с обем на резервоара 3200 литра и размах на щангите 24 метра, оборудвана със специалното окачване Actiflex, беше тествана на две различни полета. Поведението на щангите и окачването Actiflex се държа отлично в нормални условия – без неравности по терена. Следващият етап включваше демонстрация по изключително неравен терен, претърпял само първична обработка, където пръскачката се справи отлично.

Втората демонстрация се проведе в село Цар Асен, близо до град Попово, където беше показан най-компактният модел прикачна пръскачка Berthoud Sprinter с обем на резервоара 2500 литра и 24 метра щанги. Функционалният модел, подходящ за труднодостъпни полета, демонстрира своите възможности по хълмисти терени с променящ се наклон.

Третата демонстрация се проведе близо до София, в село Кубратово, където беше демонстрирана пръскачка от серията самоходни машини Berthoud Raptor. Машината беше пусната в действие на дисковано поле, където се прилагаше тотален хербицид, като въпреки спецификата на полето поведението на щангите беше отлично.

Пръскачките Berthoud, които предлага НИК Електроникс на българския пазар са подходящи за всички видове култури. Те се отличават с висока производителност и прецизност на работа и са лесни за поддръжка.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker