понеделник, 22 Октомври 2018, 06:14
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
03 Дек 2015 16:03 | Видео

Списание „Агробизнесът“ раздаде годишните си награди

Събитието се състоя в столичния ресторант Капри


Рейтинг
Брой преглеждания: 30780
|

Списание Агробизнесът раздаде годишните си награди за 2015 г., според читателския вот. В класацията попаднаха 21 души със сериозен и стабилен бизнес.

Еврофермер на годината стана Георги Георгиев, стопанисващ 50 хил. дка земя в Софийска област. „Не ни беше лесно през годините. Бяхме без субсидии, налагаше ни се да продаваме продукцията на ниски цени, под себестойността, но стискахме зъби и успявахме“, разказа зърнопроизводителят.

За Евробизнес дама беше определена Таня Петкова, мениджър на Рапуул България. Тя не присъства на церемонията поради неотложни ангажименти в чужбина, но изпрати поздравителен адрес към екипа на списание Агробизнесът, пожелавайки им целеустременост, хъс и вдъхновение за работа.

Призът Млад еврофермер беше връчен на Христо Павлов, потомствен земеделски производител от района на Добрич. „Голяма отговорност е да ръководиш първата частна земеделска фирма у нас. Поехме я от родителите ни. От две години с братовчед ми Кирил Павлов движим бизнеса. Не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани, но е предизвикателство и удовлетворение, отбеляза Христо Павлов, съуправител на дружество „Братя Павлови“.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker