събота, 21 Април 2018, 04:35
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
14 Мар 2016 12:17 | Видео

Комплексни решения от Агромашина Груп

Компанията привлече посетителите на АГРА 2016 с разнообразие от брандове


Рейтинг
Брой преглеждания: 7837
|

На разнообразие от брандове залага Агромашина Груп в портфолиото си. Запазената марка на компанията са тракторите Lamborghini. Брандът разполага с богата гама трактори от 35 до 350 к.с., с различни нива на оборудване, обясни Любомир Занев, търговски директор на Агромашина Груп.

Най-внушителният и най-луксозният в гамата трактори от бранда Lamborghini на изложението АГРА тази година беше моделът MACH 210, с максимална мощност 224 к.с., с хидравлично ВОМ управление, ненадминато оборудване за икономия, комфорт и безпроблемна работа на полето. Неслучайно мотото на Агромашина Груп е: „Да рабош с Lamborghini – означава да работиш със стил“.

Специален акцент Агромашина Груп поставя на сеялките AGROMASTER. Анкерната е една от най-използваните в България. При дисковите сеялки едната е с двуредово шахматно разположение на семената, гарантиращо повишаване на добива минимум с 20%. От друга страна, двете V-образно разположени притъпкващи колела позволяват изключително адаптиране кам всякакъв тип почва и добро затваряне на браздата, което допринася за по-добрата кълняемост.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker