петък, 24 Май 2019, 11:01
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
19 Сеп 2016 14:31 | Видео

Прибиране на гроздето край село Венец с гроздокомбайн Pellenc

Пръскачки и почвообработваща техника на Clemens – номер едно в лозарството


Рейтинг
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 9723
|

Атрактивна демонстрация в лозови насаждения край ямболското село Венец направи Римекс Технолоджийс. Зад доброто име на компанията стои доказан опит, обезпечен с професионализъм. А той е подкрепен с високото качество на продуктите на Clemens и Pellenc.

На демонстрацията бяха показани най-новите технологии на Clemens, конструирани да обработват качествено лозовите масиви, съобразно условията на работа. Характерното за тях е високото ниво на  универсалност  - при смяна на работните проспособления се извършват различни видиве операции, съобразно вашите нужди, което значително намалява разходите. Най-новото при операцията пръскане е технологията с ръкави тип тунели, благодарение на които се спестяват до 40% от химикала, което води до значително намаляване на разходите и допринася за опазващо отношение към околната среда.

С едно минаване се пръскат 2 пълни реда едновременно, оборудвана е с изпръскващи ръкави-тунели, които засмукват изпръсквания разтвор обратно в резервоара, който не се е задържал върху листната маса – рециклиране.

Продуктовата гама на Pellenc се дели на 4 основни линии, първата състои от електрически инструменти - новият модел електрически ножици, е един от най-иновативните продукти на Pellenc, апарати за връзване и окопаване, втората линия – машини за контурна резитба, са най-новото поколение машини, които могат да бъдат адаптирани към различни видове масиви. Третата линия са гроздокомбайните, самоходният гроздокомбайн серия Optimum, който се отличава с ниско ниво на разходи за поддръжка, намалена консумацията на гориво (с 30% по-ниска в сравнение с конкурентните марки) и с най-добро качество на прибраната реколта.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker