петък, 24 Май 2019, 22:54
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
03 Окт 2016 14:45 | Видео

Биоком Трендафилов - впечатляващо участие на БАТА Агро Есен 2016

Атрактивни решения за подобряване качеството и конкурентоспособността на фермите


Рейтинг
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 20211
|

Биоком Трендафилов предлага атрактивни решения за подобряване качеството и конкурентоспособността на фермите. Акцент на изложението БАТА Агро Есен 2016  са филтрите за пречистване от фини механични примеси, носители на микробиологични заболявания. Вариантите са няколко в зависимост от обема на млякото от 200 литра до 30 тона. Устройствата могат да се използват по целия път на млякото от фермата до мандрата. Аналогично решение са ръкавните филтри.

Биоком Трендафилов предлага различни видове тестовe, като превенция за различни заболявания, като този за установяване количеството на соматичните клетки в млякото Porta SCC или тестове за субклинична кетоза в млякото и кръвта Porta ВНВ, както и тестове за инфекции във вимето за ранна диагностика на заболявания Undder Check. Фирмата разполага с разнообразни варианти за установяване на остатъчни количества  антибиотици в млякото, тестове за афлатоксини: в млякото Afla Sensor и за микотоксини в зърното 4 Myco Sensor.

Иновативен продукт е прогестероновия тест P4 Rapid, благодарение на който се установява точния момент на осеменяване на кравите и който дава ранна информация за небременните крави. Биоком Трендафилов предлага още апарат за установяване на хигиената в затворени помещения – ферми, лаборатории, млекопреработвателни предприятия.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker