четвъртък, 24 Май 2018, 01:34
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
13 Юни 2017 15:24 | Видео

Ариста ЛайфСайънс, България – показва нови технологии за растителна защита

Компанията събра земеделски производители в Славяново, Градище и Поликраище


Рейтинг
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 12813
|

Открити полски дни на Ариста ЛайфСайънс, България. Компанията събра земеделски производители, за да представи новите си предложения за стопанската 2017 г. В град Славяново, край Плевен компанията представи хербицида Центурион Супер, предназначен за борба с икономически важните плевели в слънчоглед. Нова формулация със 120 мл/кг активно вещество с прилепител. На опитен працел беше изпитано действието на препарата съвместно с хербицида Експрес.

След Славяново беше ред на земеделските производители от село Градище, община Левски, където Ариста Лайфсайънс презентира отново действието на Центурион Супер, партниращ на широкоспектърен хербицид и биустимулатора на Ариста - Мултолео.

Ариста Лайфсайънс успешно налага през последните няколко години гамата си биостимулатори. Тонивит е другият иновативен продукт в портфолиото на компанията, който беше приложен рано на пролет в пшеница за по-добро вкореняване и братене, богат на фосфор, калий и аминокиселини.

За второ приложение в пшеница във фаза изкласяване - цъфтеж от Ариста препоръчват използване на биостимулатора Апетайзер, с цел повишаване качеството на зърното.

Освен при пшеница Апетайзер може да се използва и при отглеждане на царевица.

В Поликраище до Велико Търново на производствени парцели Ариста Лайфсайънс показа два от емблематичните си продукти. Силвет като прилепител, както и обеззаразителите за семена Ранкона и Витавакс.

 


 

Още по темата


eXTReMe Tracker