вторник, 25 Септемрви 2018, 11:49
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
26 Юни 2017 11:19 | Видео

Разтърсващо парти на брега на морето

Косад Семанс откри рапична кампания 2017


Рейтинг
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 14049
|

Косад Семанс откри рапична кампания 2017 в Созопол. Мащабното мероприятие събра земеделски производители от цялата страна.
И рапица!
А маслодайната култура е повод за множество атрактивни предложения и незабравими преживявания, които Косад Семанс традиционно предлага на своите клиенти. Една от най-иновативните и модерни компании в агросектора даде успешен старт на рапичната компания в известен пет звезден хотел.

И гостите се почувстваха свободни под ефирните парещи лъчи на слънцето, с много студени напитки под сенчести шезлонги. А на вечерния бриз  - коктейли и гръцко парти. Във влажния и топъл пясък на фона на морския бриз гостите играха сиртаки, заради SIRTAKI CS - един от най-емблематичните хибриди на френската компания. И беше поставен рекорд за най-голямо сиртаки, правено от земеделците в България.

Време за купон е, защото след усилената работа по полето и предстоящата кампания по прибиране на зърното трябва да се съберем, да се повеселим и обсъдим бъдещите ни съвместни взаимоотношения. Нека заедно изживеем куп положителни емоции, призова управителя на Косад Семанс Божана Гандева земеделските производители, като им обеща още много специални поводи да ги срещат през новата стопанска година. Косад Семанс освен емблематичния хибрид SIRTAKI CS промотира и новото попълнение в сегмента – средно късна група по ранозрялост MEMORI CS, като от следващата година той ще бъде в Клиърфилд вариант.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker