четвъртък, 23 Май 2019, 15:55
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
21 Сеп 2017 18:57 | Видео

Гледайте в Агрофорум - Общата селскостопанска политика след 2020 г. - дебатът продължава

И още: Каква техника е необходима за поддръжката на парковете и градините


Рейтинг
Брой преглеждания: 13821
|

ОСП след 2020 - втори дебат в София
Силно международно експертно участие на поредния дебат „ОСП след 2020 – Изборът на България“. Освен бюджета на ЕС и в частност на ОСП, други теми на форума са „Управлението на риска“, „Финансовите инструменти“ и „Социалните аспекти“.

Кубота – малки трактори демо София
Парковете са едно от най-любимите ни места в натоварената градска среда. Всеки един от нас има нужда да презареди батериите сред уютни кътчета и зеленина. Често обаче дори не подозираме от какви грижи се нуждаят парковете и градините и каква техника е необходима за тяхната поддръжка. Следващият репортаж е посветен именно на тази тема. 

Блиц, Мандри
За никого не е тайна, че един животновъден обект ще бъде много по-печеливш, ако затвори цикъла на производство и вместо да реализира млякото си на ниски цени, сам си го преработва. Но дали това е по силите на малките и средно големите ферми, защото все пак става дума за инвестиции, планове и строеж. В следващите минути ще ви покажем една иновативна идея в тяхна подкрепа.

Интерагри Карнобат гроздокомбайн
Гроздокомбайн от ново поколение беше показан на лозови масиви край Карнобат. Технологията на прибиране щади зърното и намалява загубите. А и производителността му е завидно висока.

МЕТРО фестивал на розовия домат в София
Един незабравим празник на открито в столицата, посветен на българския розов домат, събра десетки производители и дегустатори. Фестивалът, вдъхновен от емблемата на родното зеленчукопроизводство, подари на участниците едно вълнуващо кулинарно пътуване от плодородните градини до нашата трапеза. Инициативата показа още нещо много важно - директният път на продукцията от производителя до пазара. 

Рубрика Конете на България
Следва рубриката ни Конете на България, в която ще ви срещнем с трима жокеи, чийто коне спечелиха престижно място на Европейското първенство по издръжливост. Ще ви заведем в троянското село Дебнево, където ще присъстваме на тренировките в тази дисциплина преди Балканиадата идния месец.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker