събота, 20 Октомври 2018, 14:24
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
27 Окт 2017 14:04 | Видео

Оптиком и Ростселмаш – гаранция за успех

Двете компании подписаха договор за сътрудничество


Рейтинг
Брой гласове: 2 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 9268
|

На официална церемония на 25 октомври 2017 г беше подписан договор за сътрудничество между българската компания Оптиком и руската Ростселмаш. Договорът от българска страна беше скрепен с подписите на управителя Веселин Генев и Антон Малъйхин от страна на руското дружество.

Оптиком 26 години е близо до своите клиенти с 12 представителства, в топ 5 на търговците на земеделска техника, с над 40 млн лв годишни приходи. Лоялни партньори, мотивирани, добре организирани, адаптивни и постоянно учещи се. Продуктовата гама е с много добро съотношение цена и добри технологични решения за българските агро производители. В Оптиком работят над 120 служители, от които 40 % сервизни специалисти, директно обслужващи клиентите по места.

Днес Оптиком може да се похвали с над 4 000 клиента, продали са на българския пазар 2 200 машини с двигател, номер едно са при телескопичните товарачи, с над 30% пазарен дял, номер едно са при прецизните сеялки, челна позиция заемат и при лозарските машини.

Това което прави Растселмаш през последните години и това което използва като технология при различните си модели води до големи предимства при прибиране на реколтата. Ростселмаш е компания с изключителен опит. Само за тази година имат 6 500 машини продадени в света.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker