понеделник, 10 Декември 2018, 03:32
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
27 Окт 2017 15:35 | Видео

Тази седмица в Агрофорум: Над 450 фирми от хранителната индустрия се събират от 8 до 11 ноември в столицата

И още: Листните торове - добро здраве и толерантност на растенията към стрес


Рейтинг
Брой преглеждания: 11821
|

Над 450 фирми от хранителната индустрия се събират от 8 до 11 ноември в столицата. Един от най-големите международни форуми ще събере на едно място представители на водещи компании, които всеки ден работят за развитие на икономиката. Бизнес делегации от чужбина ще представят своите платформи и ще търсят потенциални партньори.

Доказано е, че листните торове играят съществена роля в технологията за отглеждане на културите. Хранейки растенията по най-добрия начин, ги предпазваме от стресови ситуации, повишаваме имунитета им, гарантираме бъдещето им добро развитие и увеличаваме добива.

Страната ни става все по привлекателна за инвеститорите. Това важи с пълна сила и за агросектора у нас. Какво привлича чуждестранните компании. Ще разберете сега.

Решение за управление на риска, което ще помогне на фермерите да защитят своя добив при производството на царевица. Доказано 80% от лошите резултати се дължат на засушаването. Затова селекционерите предлага нова концепция хибриди, устойчиви на неблагоприятните климатични условия.

Смилянският фасул е по-правилното название, а не смилянски боб. Това уточниха организаторите на тазгодишния конкурс на традиционния смилянски фасул,който днес ще срещне силите на участниците в три конкурса.
 
Гледайте Агрофорум: Събота – 7 ч и 30 мин. Очакваме ви.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker