неделя, 18 Ноември 2018, 08:10
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
29 Ное 2017 09:06 | Видео

Иновативни технологии от BERTHOUD на Agritechnica 2017

Компанията показа моделите BRUIN, APACHE и RAPTOR


Рейтинг
Брой преглеждания: 7951
Ключови думи: BERTHOUD, Agritechnica, BRUIN, APACHE, RAPTOR
|

Ексклузивно представяне на Berthoud на Agritechnica 2017. С нови модели пръскачки френският производител привлече интереса на фермери от цял свят. Машините се открояват с качество, надеждност, уникален дизайн и иновативни технологии и ще бъдат достъпни за българските фермери благодарение на НИК - оторизиран представител на марката за България и Румъния.

Самоходната пръскачка BRUIN 4200 - без компромис с качеството на пръскане

Машината е проектирана специално за страните от Източна Европа и Северна Америка, съобразно нуждите на местните фермери и е подходяща за големи обеми на работа.

BRUIN е функционално решение за фермери, търсещи надеждна, здрава и бърза машина. Самоходната пръскачка съчетава гъвкавост и издръжливост при работа. Оборудвана с независимо пневматично окачване на колелата, BRUIN предлага несравним комфорт при всеки терен.

Пръскачките APACHE – премиерно представяне в Европа

На щанда си BERTHOUD представи и американската пръскачка APACHE, модел XP AS1230. Пръскачката е с 6-цилиндров двигател Cummins, с мощност 300 к.с., Тier 4 Final и шестстепенна PowerShift трансмисия. Машината е с механично задвижване, лека и високопроходима при различни терени. Просветът на пръскачката е 1,25 м, а размерът на щангите е 40 метра.

RAPTOR работи в много тежки и предизвикателни условия

На изложението в Хановер BERTHOUD показа и  самоходната пръскачка RAPTOR. Осем години след лансирането на тази гама, BERTHOUD продължава да я развива, като през април 2016 година представи най-новия си модел.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker