петък, 24 Май 2019, 22:50
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
14 Дек 2017 12:50 | Видео

Ариста - високоефективни решения за трайни насаждения

Компанията организира семинар в Сандански


Рейтинг
Брой гласове: 2 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 13772
|

Ариста Лайфсайънс България организира семинар на тема  Технология за растителна защита и разгръщане на пълния потенциал на културите  - ПРЗ, Биостимулатори и омокрители. На форума присъстваха лозари, производители на грозде както за прясна консумация така и за вино.

Компанията предлага богато портфолио продукти за растителна защита, предназначени за отглеждане на лозя и трайни насаждения.

Кои са другите предложенията?

Изключително подходящи за отглеждане на лозя и производство на качествено грозде са биостимулаторите Сиаптон и Бианстарт.

Прилепителите са друг сегмент, свързан с рентабилното отглеждане на лозови насаждения. Това са продукти които увеличават работния разтвор в комбинация с пестициди и минимизират разходите на единица площ.

За лозарите Ариста предлага хербицида Космик – осигуряващ широк спектър на действие срещу всички едногодишни и многогодишни и житни и широколистни плевели, изгоден ценово, безвреден за хората и околната среда.

След изчерпателната презентация, като финал на работната среща, представителите на Ариста и присъствалите лозари и овощари си направиха обща снимка за спомен и като начало на нови ползотворни партньорства през 2018 година.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker