понеделник, 22 Април 2019, 17:26
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
09 Яну 2018 14:22 | Видео

Arysta LiFeScience с комплексни решения за картофопроизводството

На семинар в гр. Ихтиман компанията представи продуктовата си листа за 2018


Рейтинг
Брой гласове: 3 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 16471
|

На семинар, посветен на картофопроизводствотото, фирма Аrysta LifeScience представи предложенията си за сектора за 2018 г. Това са продукти в три направления: Препарати за растителна защита, биостимулатори и биоциди.

При инсектицидите беше акцентирано на Нуреле Д, познат още като Хлорсирин 550 ЕК, както и на Даскор 440, Суми-Алфа, с търговското име Сумицидин и на Цитрин Макс.

Фунгицидните решения от Ариста за картофопроизводителите са Банко 500, Димикс 500 СК и Проксанил. Препоръчан беше и растежния регулатор Нео Стоп ДП. Силни решения предлага Ариста и при хербицидите в лицето на Космик и Селект Супер.

Силен акцент от Ариста поставиха и на биостимулаторите. Топ предложенията са БМ Старт- биостимулатор и листен тор, който подобрява цъфтежа, опрашването и нарастването на клубените. Дозата му на приложение е 200 мл/дка. Продуктът е сертифициран и за биологично производство. Вторият продукт е Сиаптон. Това е универсален листен тор и биостимулатор за листно и почвено приложение с животински произход. Прилага се в доза 150-250 мл/дка, с двукратно третиране през 10-20 дни.

Емблематичен за компанията е прилепителят Силвет -суперомокрител на органосиликонова основа. Представен беше и продуктът Хикс-Чейндж, за третиране на твърда вода.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker