сряда, 17 Юли 2019, 05:16
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
12 Фев 2018 14:49 | Видео

Байер - с поредните иновации за модерно земеделие

Компанията представи растителнозащитни схеми за основните полски култури на семинар край Варна


Рейтинг
Брой преглеждания: 13984
|

Ефективни решения при отглеждането на пшеница, рапица, царевица и слънчоглед представи Байер България, дивизия Кропсайанс, на семинар край Варна, на който се събраха над 400 земеделски стопани. Иновациите отново са ключови за компанията, която има за цел да подпомага фермерите за модернизиране на земеделието.

Акцент при представянето на технологията в житни култури беше поставен върху пакета Секатор и Солигор, които се оказват най-предпочитани през 2017 г.

При фунгицидите освен познатите и утвърдени Сфера макс и Зантара, специалистите от Bayer препоръчват новия продукт Авиатор за справяне с болестите в житни култури и постигане на още по-високи добиви.

Иновациите продължават - през настоящата година фермерите ще могат да разчитат на новия хербицид Атлантис Флекс, който поставя нов стандарт за контрол на овсига.

Технологията в царевица включва богата гама от продукти, които съдържат антидот с цел опазване на културното растение. През 2017 г. фермерите са получили отлични резултати при царевица с помощта на технологията Капрено.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker