петък, 22 Март 2019, 21:18
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
20 Фев 2018 12:59 | Видео

Optimum AQUAmax хибридите на ДюПон Пионер акцент в портфолио царевица за 2018 г

Компанията покани земеделски производители на семинар в Пловдив


Рейтинг
Брой преглеждания: 10845
|

ДюПон Пионер представи новите си продукти за кампания 2018 на семинар в Пловдив пред близо 300 земеделски производители от цялата страна. Това е компанията, която предлага най-богатото портфолио хибриди царевица в диапазон от 200 до 700 по ФАО, в това число хибриди от иновативната Optimum AQUAmax продуктова линия.

Новите хибриди пристигат с още по-висок потенциал за добив и устойчивости на различни проблематични фактори като суша, болести и др.

В допълнение са хибриди, подходящи, както за Северна така и за Южна България, като Р0412, предназначен за силаж и за зърно, Р1063 подходящ за силаж и при неполивни условия, и Р1535, който е както за зърно така и за силаж.

ДюПон Пионер доказано притежава изключително богата генетична банка от първокласни слънчогледови хибриди. Тази пролет компанията ще предложи на българския пазар част от новите разработки на селекционерите.

Другите хибриди са: Р63LE113, който узрява няколко дни по- рано и е с по-високо маслено съдържание в сравнение с Р64LE25. Специално разработени за Южна България са хибридите Р64LE121, Р64 Ел си 108 и Пе 64 Ел Пе130, който е нов и е Клиърфилд плюс, с генетична устойчивост на ръжда.

Специалистите от ДюПон Растителна защита представиха решенията, които предлагат за сезон 2018 година. Културата царевица може да бъде обезпечена, освен с вече наложените от компанията продукти вече и с новото предложение - хербицида Виктус.

Топ хербицидът на Дюпон Пионер за контрол на широколистни плевели е Принципал Плюс.

Тенденциите при фунгицидите в житни са насочени към продукти с SDHI активни вещества.

Тази година ДюПон РЗ е приготвила пакетно ценово предложение: Аканто в комбинация с Кредо и Аканто Плюс.


За производство на рапица ДюПон предлага използване на фунгицидите Аканто и Аканто Плюс, който с успех може да се ползва и в слънчоглед.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker