петък, 24 Май 2019, 10:42
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
12 Юни 2018 15:40 | Видео

Италиански продукти за сигурни резултати

Булагро е официален представител на Valagro


Рейтинг
Брой преглеждания: 10309
|

Фирма Булагро е официален представител за страната ни на италианския производител Valagro - световен лидер в производството на комбинирани водоразтворими торове и биостимулатори. На изложението БАТА АГРО 2018 бяха представени топ предложенията на компанията. Към момента повече от 20 продукта на Valagro са включени в портфолиото на Булагро.

Предложението в царевица е Валагро EDTA Zn- чист хелатиран цинк - 15 %. При царевицата има доста изострен цинков недостиг и затова се налага допълнително подхранване. Именно EDTA Zn е топ продуктът, който ще реши проблема.

Бороплюс е професионалното топ решение от Булагро за производителите на слънчоглед. Ползите от него са много-  добър цъфтеж, пълно озърняване на питата и като краен резултат- максимален добив. Бороплюс съдържа 11 % чист Бор, в комплекс с Етаноламин, което алкализира разтвора и щади техниката, с която се прилага, за да няма корозия.

С универсално приложение е биостимулаторът Мегафол.

Той е изцяло от органичен произход и е следствие на сериозни лабораторни тестове. Извлича се от водорасли, които виреят в Северно море, близо до Норвегия. Продуктът Мегафол е изключително полезен при абиотичен стрес, следствие на засушаване, големи температурни амплитуди, преовлажняване и градушки.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker