понеделник, 20 Май 2019, 04:06
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
19 Ное 2018 15:36 | Видео

Агробизнесмен на България 2018

Отличиха победителите в 10 категории


Рейтинг
Брой преглеждания: 16667
|

На тържествена церемония под надслов „Агробизнесмен на България“ 2018 от „Български фермер“ връчиха своите отличия в 10 категории. Водещият приз Агробизнесмен на България за 2018 г и почетната купа безапелационно грабна Светла Стоянова – собственик и управител на фирма Хелга.

В категорията Компания за иновативно хранене в растениевъдството убедителната победа беше за българския производител на листни торове- фирма Екофол.

Фунгицидът Приаксор донесе наградата на БАСФ в категорията Успешно лансиране на нов продукт.

В друга оспорвана категория- Агротърговец на 2018 година победител е фирма Пионер Семена България, вече налагаща се на пазара с новото си име- Corteva Agriscience.

Иван Иванов, собственик и управител на Агротайм спечели приза Агроиноватор. Отличието за Компания за дигитализация на сектора беше за фирма НИК. Академик  Атанас Атанасов бе награден  в категорията Учен с принос за българското земеделие, а Антон Тотев е носител на приза Агроинвеститор. За компания с принос в обучението на кадри беше отличена ЕвроФерт, а Милена Митова-Борисова бе избрана за млад агробизнесмен на годината.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker