четвъртък, 18 Юли 2019, 12:00
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
19 Апр 2019 16:58 | Видео

Нов търговско-сервизен комплекс на Мегатрон край Бургас

Инвестицията е 2,5 млн. евро


Рейтинг
Брой преглеждания: 6276
|

Лидерът в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника "Мегатрон" отвори нов търговско-сервизен комплекс край Бургас, 11-ти поред. Базата е разположена в Технологичния парк на град Българово.

Центърът, в който са инвестирани 2,5 млн. евро, включва модерен шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервизно помещение за извършване на ремонти. Базата е разположена върху парцел от 15 000 кв.м. и 2000 кв.м. разгъната площ.

Новото представителство на „Мегатрон“ е оборудвано по най-високите световни технологични стандарти. В него работят 15 служители, които скоро ще станат 25.

Генералният директор заяви, че с изграждането на новата база компанията няма да спре с инвестициите, тъй като за последните 10 години основна политика на „Мегатрон“ е да се развива.

Предстои изграждането на нов търговско-сервизен комплекс в София, посочи Ифтах Шахам, изпълнителен директор на „Мегатрон“. Компанията има над 25% пазарен дял, както в района на Бургас, така и в страната.

 


 

Още по темата


eXTReMe Tracker