Corteva Agriscience™

  • Corteva

Лице за контакт: Мария Груева - Digital Marketing & Comms Specialist
Адрес: 1766 гр. София, Младост IV, Бизнес Парк София, сграда No 1А, ет. 1,
Телефон: +359 2489 9160 | Fax: +359 2489 9167
E-mail: mariya.grueva@corteva.com
Интернет страница: www.corteva.bg

 

Производство и търговия със семена Pioneer® и добре познати продукти за растителна защита

Corteva Agriscience ™ е компания, фокусирана в селското стопанство, предлагаща цялостни решения на фермерите за увеличаване на добивите и рентабилността на продукцията: производство и търговия със семена Pioneer® и добре познати продукти за растителна защита.

Corteva Agriscience™ е обявена като самостоятелна компания на 3 юни, 2019 година като успешно завърши отделянето си от DowDuPont, превръщайки се във водеща глобална компания, фокусирана в селското стопанство, предлагаща цялостни решения, чрез които земеделските производители да увеличават добивите и рентабилността на производство, предоставяйки най-пълното портфолио от въведения в сектора, включително някои от най-известните марки семена: Pioneer®, Granular®, Brevant ™, както и всепризнати продукти за растителна защита - въвеждане на нови продукти на пазара чрез силното си портфолио на инженерна химия и технологии.

Компанията се ангажира да работи със заинтересованите страни в цялата хранителна система.

Името Corteva Agriscience (kohr-'teh-vah), произхожда от думите „сърце” и „природа”. Марката утвърждава историята, основна нейна цел е да обогатява и работи за подобряване живота на хората, които произвеждат и тези, които консумират, като гарантира напредък, по-добро бъдеще и по-висок стандарт за поколенията.

Компанията е със седалище в Уилмингтън, Делауеър.

Corteva Agriscience™ има присъствие в повече от 140 страни, повече от 150 изследователски и развойни съоръжения и повече от 65 активни съставки.

Повече информация можете да намерите на www.corteva.bg.

 

Следвайте Corteva Agriscience във Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter и YouTube.

 

! Съобщи за неточности в данните на фирмата !