ИВЕСТО КЪМПАНИ ООД

Адрес: Търговски офис:
Пазарджик 4401
ул. Пловдивска 105 (Комплекс Зора)
Телефон: тел: +359 34 444466; факс: +359 34 440630
E-mail: office@ivesto.eu
Интернет страница: http://www.ivesto.eu

 

Внос и търговия със семена и други посадъчни материали (разсади за цветя, луковици)...

Ивесто Къмпани ООД е българска компания в областта на земеделието.  Дейността на фирмата е ексклузивно представителство и дистрибуция на професонални семена и специални торове за зеленчукопроизводство. Компанията има значителен натрупан опит и ноу-хау в областта на растениевъдството в България. Компанията провежда ежегодни полеви опити и производствено изпитване на нови хибриди. Ивесто Къмпани ООД се стреми ежегодно да подобрява продуктовото си портфолио, с цел задоволяване на променящите се пазарни условия.

От 1996 година Ивесто Къмпани ООД е ексклузивен представител на Nickerson Zwaan B.V. за България. Всяка година холандската фирма разработва силни хибридни програми за различни култури. Лидер на световния пазар са при културите зелета, дългоплодни краставици, дини, лук, пъпеши, тиквички и др. През последните години Nickerson Zwaan B.V.  разработи специално за българския пазар хибридния пипер Darovita F1.

От 2009 година Ивесто Къмпани ООД пое представителството на израелската фирма HazeraGenetics Ltd., която е добре позната на българския пазар с утвърдени сортове и хибриди домати, краставици, пъпеши, патладжани и други. Hazera Genetics Ltd. са известни с изключително качество на семената, висока устойчивост на хибридите и потенциал за високи добиви.

! Съобщи за неточности в данните на фирмата !