1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Мощни и издръжливи – новите машини на Case IH

Мощни и издръжливи – новите машини на Case IH

Снимка:

Titan Machinery Bulgaria презентира новостите в продуктовата си гама на втората Национална среща на АЗПБ

Презентацията на лидера в предлагането на агротехника Titan Machinery Bulgaria по време на втората Национална среща на земеделските производители в България както обикновено беше посрещната с пълна зала и изключителен интерес от бранша.

Григор Статев, зам.-изпълнителен директор на Titan Machinery Bulgaria, приветства аудиторията, като подчерта, че компанията не предлага продукти, а технологии на световноизвестни производители, утвърдени през годините, които могат да покрият изискванията на всеки един фермер.

Росен Димитров, регионален мениджър на Titan Machinery Bulgaria за Добрич, изтъкна преимуществата на машините Case IH. Тракторите от марката разполагат с богата гама от мощности, което ги прави изключително привлекателни за агросектора.

От тази година серията трактори Магнум ще бъдат със СV трансмисия. Тракторите Magnum, чиято максимална мощност е 419 к.с., вече са снабдени с подлакътник с многофункционален джойстик. Тракторите Maxxum Efficient Power са новата SCR система, която има своята логична обосновка. Тракторите Case Steiger продължават да са едни от най-търсените не само на българския пазар. Производителите на земеделска продукция от тази година ще могат да се възползват от новостите, които предлага производителят. Най-голям е Quadtrac с впечатляващите 620 к.с., който заслужено оправдава титлата „Машина на годината“, получена от журито на „Агритехника“ в Хановер.

Росен Димитров акцентира върху разликите между роторните комбайни Axial Flow на Case IH и останалите на пазара. Патент на Case IH са конусът, който ускорява масата от наклонената камера, подавайки я на ротора, което не позволява нараняване на семената, а вентилаторът Crossflow направлява равномерно въздуха в ситата. Различното при Case IH е самонивелиращата се система, която се движи заедно с вентилатора и ситата, което не позволява загуби на продукция.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.