Седмият епизод на предаването „Конете на България“ със седем тропотни теми

Кой е „Кралския кон на Европа” и къде в България можем да пояздим в елегантния тръс на породата Pura Raza Española?

И този път екипът на единственото телевизионно предаване за коне, конен спорт, конен туриъм и коневъдство умело преплита разноликия образ на едно от най-красивите животни на света. Тази сряда точно в 21:00 ч по АГРО ТВ ви очакват теми, поднесени с тропот и пръхтене:

Кой е „Кралския кон на Европа” и къде в България можем да пояздим в елегантния тръс на породата Pura Raza Española? Уестърн пирует с кон или как да се завъртим 8 пъти без да паднем от гърба на коня? Постигнаха ли добри резултати най-младите кончета от Рисиста порода в своите първи стартове в средата на първия полусезон от надпрепускането с двуколки и повлия ли поройният дъжд в комбинация с кално трасе на скоростта на четириногите. Накрая с подобаващ респект ще отдадем чест на полковник Лазар Даков, който си замина от този свят, но остави след себе си редица книги, посветени на конния спорт. За кавалериста, спортиста, треньора и бащата Даков ще разкаже неговият по-малък син проф. Красимир Петков дн (декан факултет Спорт на НСА).

Гледайте „Конете на България“ тази сряда 8 юли, от 21:00 ч. Повторения в четвъртък от 12:00 ч и неделя от 22:00 ч. Всички епизоди по всяко време 7/24 в сайта на АГРО ТВ.