1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Конкурс на тема: „Водата е за всички“ по случай Световния ден на водата

Конкурс на тема: „Водата е за всички“ по случай Световния ден на водата

Снимка:

Крайният срок за подаване на работите е 15 март

По повод Световния ден на водата, който отбелязваме на 22 март, „Напоителни системи“ ЕАД организира конкурс за фотография, плакат или рисунка. Темата на конкурса е „Водата е за всички“, а инициативата е под мотото „Отличи се. Включи се и ти“.

Участниците могат да бъдат на възраст до 19 години. Те ще бъдат разделени в две възрастови групи.  В първата ще участват деца до 11 години, а втората от 12 до 19 г. Всеки, включващ се може да участва само с една творба.

Трите най-добри творби във всяка възрастова група, ще бъдат класирани от специално сформирани комисии на териториален принцип. Те трябва да бъдат изпратени в плик, на чийто гръб трябва да са  изписани имената на автора и възраст. На отделен лист се вписват имена, възраст, адрес и телефон за връзка с участника. Крайният срок за подаване на работите е 15 март.

До 20 март на сайта на „Напоителни системи” ЕАД ще бъде публикувана информация за часовете и местата, на които ще се проведе награждаването на участниците по територии. Победителите ще получат почетни плакети и награди, с помощта  на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изкуството, а за останалите участници ще бъдат подготвени поощрителни награди.

Най-добрите творби ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2020 г.

„За нас този ден е не просто празник, но и момент, в който да покажем както значимостта на дружеството, така и отговорността на хората работещи в него.“- казват от дружеството.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.