Нова визия за мобилния SmartBirds Pro

Снимка:

Леопардов смок

Всеки може абсолютно безплатно да използва електронния полеви дневник

Мобилното приложение SmartBirds Pro е с нова визия. От БДЗП са олекотили изгледа на единственото българско приложение за записване на наблюдения на птици, бозайници, земноводни, влечуги, защитени и други безгръбначни животни, за да бъде по-лесно, удобно и бързо използването му.

Вече SmartBirds Pro – мобилно приложение, поддържа портретен и пейзажен режим, което позволява по-гъвкаво ползването му при полеви условия.

В случай, че имате изтеглено приложението и го използвате за записване на наблюдения от дивата природа, след обновяването му в Гугъл магазина (Google Play Store), ще може да се възползвате от новите функционалности, след направена актуализация.

Всеки може абсолютно безплатно да използва електронния полеви дневник и да бъде smart със SmartBirds Pro. Единственото условие е мобилното устройство, което притежава да работи под Android системата на Google, като се поддържат всички версии от 5 и нагоре.

С помощта на SmartBirds Pro може да се записват наблюдения дори и в offline режим – не е необходимо да имате връзка с интернет, докато пътешествате или сте на излет сред природата. Сред предимствата на обновеното мобилно приложение са вградения GPS, който позволява приложението веднага да ви позиционира на Google map.

Друга интересна функционалност е заснемането на наблюденията и директното добавяне на изображението в полевия ви дневник и не на последно място възможността събраната информация лесно да може да бъде споделяна с приятели, чрез електронна поща.

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.