Уранът във водата на Хасково вече е в норма

Това съобщи кметът на община Хасково Станислав Дечев на премиера Бойко Борисов

Това показват последните изследвания. Очакваме в понеделник РЗИ Хасково да разреши ползването на водата в Хасково за питейно-битови нужди. Това съобщи кметът на община Хасково Станислав Дечев на премиера Бойко Борисов. Градоначалникът благодари на премиера за помощта на Правителството Борисов 3, което с първото си решение от новия мандат през май 2017 година, отпусна 2 милиона лева за разрешаване на проблема с питейната вода на Хасково за изграждане на кладенци и довеждащи водопроводи. 

“Ние само решаваме проблемите. Този проблем не беше решен с години, тогава отпуснахме пари и успяхме”, каза Бойко Борисов.

Днес той провери хода на строителството на интерконекторната връзка Гърция-България при село Мандра.

„До този момент се справихме успешно в борбата с коронавируса. Работим активно, за да може около 24 май да пуснем и детските градини и родителите да се върнат на работа. На опозицията ѝ е много неприятно, че се справихме в тази война. Полагаме много усилия – строят се магистрали, газопроводи, в първата тройка сме по икономически растеж в ЕС, не сме теглили заеми. Помагаме на хората и фирмите със стотици милиони – това е моята работа“, коментира още министър-председателят Бойко Борисов.

Коментари (0)
Няма коментари.

Добави коментар