Изложението SIMA се отлага за февруари 2021

Христос Воскресе! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си

По желание на голям брой изложители и участници в агроиндустрията, чиито цикли на производство и дистрибуция са особено санкционирани поради здравната и икономическа криза, през която преминаваме, организаторите на SIMA решиха да проведат следващото издание на SIMA на обичайните му дати през месец февруари 2021 г. (от неделя 21 до четвъртък  25 февруари 2021 г.).
Това отлагане на изложението е по изключение и не поставя под въпрос в дългосрочен план намеренията на изложението да бъде позиционирано през есента. Така през 2022 г. SIMA ще се проведе по план през ноември (от неделя 6 до четвъртък 10 ноември 2022 г.).

ВРЪЩАНЕТО КЪМ ОБИЧАЙНИТЕ ДАТИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО Е ЗА ДА СМЕ В КРАК С УЧАСТНИЦИТЕ ОТ БРАНША

Изправени пред настоящата ситуация и въпреки добрите отзиви за новите дати на SIMA, много изложители и партньори поискаха да бъде отложено изложението за догодина на обичайните му дати. Това решение отговаря на иочакванията и подкрепя всички заинтересовани страни в селскостопанския свят, които са изправени пред смущения в производствения и дистрибуторския си цикъл. През февруари 2021 г. SIMA ще бъде основна възможност, позволяваща на цялата индустрия да се събере и обедини всички участници в бранша.

ИДЕНТИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ И АМБИЦИИ

Въпреки всичко, SIMA ясно показва същите амбиции. Ключовата дума за изложението остава „експертиза“, с обогатено съдържание и още по-голям акцент върху иновациите от целия селскостопански сектор, в неговото по-широко международно измерение.

 " Tech " ще бъде в основата на новото издание на изложението със зоната, наречена

" SIMA TECH ", която включва :

- Обща зона, обединяваща централно пространство за конференции, семинари и работа в мрежа, зона „Start-up village” и зона за селскостопанска роботика от FIRA.
- Изложбена зона, обединяваща всички предложения за Нови Технологии на изложението: софтуери за подкрепа на решенията, устройства за измерване и събиране на информация, телематика, селскостопански дронове, електронни метеорологични станции или всичко свързано с бордовата електроника.

Програма от конференции, работни ателиета и срещи ще разглежда 4 основни теми, пред които стоят фермерите днес: Намаляване на фитосанитарните продукти, здравето на растенията и хората; Въглеродният отпечатък върху селското стопанство и животновъдството; Намаляване на напрежението, опростяване на задачите и безопасността при работа; Оценка и контрол на икономическите и екологичните резултати.

В допълнение, обучението и заетостта ще бъдат повече от всякога на фокус, за да помогнат и подкрепят талантите. По този начин, една нова зона, наречена „SIMA TALENT“, ще бъде поставена в основата на изложението, за да предостави информация за обучението, предлагано от сектора. Ще бъдат разработени няколко дейности за младите хора с общата нишка „Запознайте се с нашите таланти“: посещения, Job Dating…

И накрая, 10 видео интервюта на студенти, бивши студенти, станали професионалисти или обучаващи, излъчени преди и по време на изложението, също ще позволят на младите хора, които търсят обучение, да се разпознаят в тези курсове.

НАГРАДИТЕ ЗА НОВОВЪВЕДЕНИЯ SIMA Innovation Awards

Международно признат конкурс, наградите за иновации SIMA награждават от 1931 г. най-иновативните материали, продукти, техники и услуги, представени от изложителите на SIMA.

Всяко класиране е показателно за основните тенденции в развитието на селскостопанската техника, загрижеността на потребителите и отговорите, предоставени от производителите и доставчиците на решения.

В съответствие с новото позициониране на шоуто, наградите за иновации на SIMA също отчитат някои нови функции (обявяване на номинираните предварително, церемония за обявяване на победителите по време на изложението, нов президент, ново жури и нови технологични съветници и др.).

 

 

Коментари (0)
Няма коментари.

Добави коментар