1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Монсанто ви кани на ФАРМ ПРОГРЕС ШОУ 2015

Монсанто ви кани на ФАРМ ПРОГРЕС ШОУ 2015

В Слобозия, Румъния фермерите ще научат всичко за царевицата и рапицата

От 18 до 19.08.2015 г., в Слобозия – Румъния фирма Монсанто организира най-мащабната демонстрационна платформа в Югоизточна Европа - ФАРМ ПРОГРЕС ШОУ.

Събитието има амбицията да представи последните иновации от Монсанто за увеличаване на добива при царевица: IFS - Интегрирани системи на земеделие и Precision planting - Прецизна сеитба. ФАРМ ПРОГРЕС ШОУ ще предложи богата програма. Акцентите в нея са демонстрация на различни скорости на сеитба: 7.5 км/ч, 9 км/ч, 11 км/ч, 15 км/ч, както и сеитба със система “Twin Rows”. Истинска атракция ще е и демонстрационната сеитба на хибриди ДЕКАЛБ при различна гъстота и смяна на сеитбена норма по време на движение на сеялката. От Монсанто предвиждат и демонстрация на сеитба на семена с различна абсолютна маса на 4,5 см и 7 см дълбочина. Но с това изненадите от семенарската компания не свършват.

ФАРМ ПРОГРЕС ШОУ включва и посещение на фермата Agro Cocora, която е домакин на демонстрационното поле. Освен това събитието ще фокусира вниманието на земеделските производители върху най-новите хибриди царевица Декалб: HD хибриди и MAX TECH, както и на коренова система Декалб - „Силни Корени - Високи Добиви”. По време на аграрното шоу ще бъдат засегнати и теми за капковото напояване на царевицата – поливни норми, торене с поливане, различни видове капкообразуватели. Вторият акцент ще бъде поставен върху културата рапица и рапичните хибриди Декалб.

 Вижте програмата на събитието в рубрика Прояви на портала

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.