AgCelence фунгицидите на БАСФ - Очаквайте повече!

Отличен контрол на болести

Фунгициди от качествено нова генерация, за отличен контрол на болестите! И повече - подобрена физиология на растенията и устойчивост на стрес.

Очаквайте по-високи добиви и по-високи приходи!

- Отличен контрол на болести
- По-добра толерантност на стрес
- По-добро хранене чрез подобрена фотосинтеза
- Увеличена ефективност на производството

2017 Добив Плюс с рентабилна растителна защита и AgCelence фунгицидите:

Пиктор - 5% по-ниска цена в технология с други продукти на БАСФ в слънчоглед и/или рапица
Диамант Макс -10% по-ниска цена до 1 май
Алегро - 10% по-ниска цена до 1 май

Диамант Макс е най-иновативният фунгицид от линията AgCelence, който в доза 120 мл/дка не само контролира болестите във всички житни култури, но е изключително рентабилно решение. Диамант Макс е комбинация от най-новия стробилурин (F500) и най-силният триазол (епоксиконазол) срещу брашнеста мана, ръжди, септориози, фузариум, ринхоспориум и мрежести петна по ечемик, както и новопоявилата се болест дрешлера. Фунгицидът е спечелил доверието на зърнопрoизводителите от Германия, Франция и Америка. Диамант Макс повишава толерантността на стрес от високи температури, засушаване, пригори по зелените части на растенията, благоприятства баланса във водния режим на растенията, оптималното усвояване на азот и предпазва от преждевременно узряване. 

Диамант Макс - Най-добрият е само един!

Алегро осигурява пълен контрол на икономически важните болести в житните култури и AgCelence ефект срещу стресовите фактори на полето.
Алегро- доказаният стробилурин от БАСФ! basf_2__252

Пиктор +15% по-високи добиви, проверен и доказан в рапица и слънчоглед през последните 6 години в България. Безупречния контрол на болести и отлично действие срещу вредоносната склеротиния. При слънчоглед за контрол на болести в ранни фази препоръчителната доза на Пиктор е 40 мл/дка. В този момент освен контрола на болести, растенията получават подобрена устойчовост на стрес, визуално са по-жизнени, зелени и със засилена фотосинтеза. При рапица Пиктор спомага за намалено разпукване на шушулките, съответно по-малко загуби преди и по време на жътва.

Пиктор - Премиум фунгицид в рапица и слънчоглед!

Ретенго - изгодният мултикроп фунгицид на БАСФ за пролетници от концепцията AgCelence, осигурява по-високи добиви, по-високо качество и толерантност на стрес. Ретенго е единственият регистриран фунгицид с физиологичен ефект в слъчноглед и царевица.

Ретенго - за моя личен успех в слънчоглед, царевица и бобови!