БАСФ събра земеделски производители в Пловдив

Приаксор - крачка напред в бъдещето на растителната защита

БАСФ стартира Сезон 2018 г. с нов заряд и енергия, насочена към надграждане на успеха в зърнопроизводството. В Пловдив компанията събра близо 300 земеделски производители, пред които представи новите си продукти и технологии за отглеждане на пшеница, царевица, слънчоглед, рапица и бобови култури.

В първата част на презентацията, в която се включиха Мария Неделчева, Върбан Върбанов и Ася Йорданова, бяха представени иновативни растителнозащитни продукти и механизмът им на действие. Акцент беше поставен на новия фунгицид Приаксор, който осигурява дълго действие за сигурен контрол на болести като дрешлера, ръжди, септориоза, брашнеста мана и др. Той е уникален и различен. Спомага за по-успешно управление на риска и печалбата. Не само пази здравето на култури, но и защитава всички инвестиции, вложени в производството. Уникалността на продукта се крие в неговите активни вещества. Приаксор е комбинация от най-новия SDHI на БАСФ – Xemium, и най-мощния стробилурин на пазара – F500.

Мениджърът на БАСФ България, отдел Растителна защита - Ваня Горчева, представи промоциите на компанията – пакетни комбинации за всякакви ситуации. При житни, комбинирайки два или повече продукта за една и съща площ, може да получите пакет с 10% промо цена. Бонусни предложения има и за производителите на слънчоглед, рапица и царевица.

Автор: Диана Александрова