Ново предаване по АГРО ТВ стартира през април

Във фокуса му са световни новости в селекцията на семена и нови продукти за растителна защита

Corteva Agriscience™: „С любов към Земята и хората“ е името на най-новото предаване, което стартира по АГРО ТВ през месец април.

Идеята на продукцията е да представя световни иновации в селекцията на земеделските култури и приложението им в българските стопанства.

Предаването ще показва резултатите от научно-развойната дейност на химическата индустрия и внедряването на нови активни вещества, които са в основата на иновативни продукти за растителна защита.

Дигиталните технологии постепенно започват да навлизат в управлението на работните процеси във фермите. Как функционират, какви са ползите от тях и как ефектът им се превръща в икономическа ефективност – отговорите ще бъдат давани в новото предаване.

Зрителите ще получават, също така, експертни съвети за получаването на най-добри резултати на полето, а водещи земеделски производители ще споделят успешния си опит при внедряването на най-новите технологии в селекцията и растителната защита.

От АГРО ТВ съобщават, че в процес на подготовка е още едно ново предаване, което ще бъде с бизнес насоченост в подкрепа на малките и средните предприятия.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.