Отстъпки при закупуването на царевични хибриди Декалб на Монсанто за сезон 2017

Направете заявка до 15 юни

И през новата година може да разчитате на царевицата като възможност да бъдете печеливши. Монсанто е сред водещите доставчици у нас на царевични хибриди Декалб и тази година компанията е подготвила изненади за своите клиенти. Ако до 15 юни 2017 г. заявите доставката на минимум два хибрида, като единият е от групата Премиум, получавате допълнителна отстъпка от 10 евро на торба за всички закупени торби.

И през 2017 г. Монсанто България продължава традицията да предлага иновативни продукти. Портфолиото на компанията се състои от хибриди, подходящи за различни среди на отглеждане. Толерантни на засушаване и температурен стрес са HD хибридите, чиито добивни възможности са над средните стойности при оптимални условия на отглеждане.

HD хибридите Декалб са най-добрата застраховка срещу климатичните промени.

В търговската листа на Монсанто през 2017 г. са включени и напълно нови царевични хибриди, готови да отговорят на високите очаквания, които българските фермери имат към компанията. Това са ДКС 47 51, ДКС 4943 и ДКС 5068. Общото между тях е, че са подходящи за ранна сеитба, притежават мощни корени и здраво стъбло и са от HD групата.

Гарантирайте си успешна царевична реколта през 2017 г. с хибридите Декалб.

Повече информация търсете ТУК.

 

 

 

 

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.