Супер защита на семената от Байер

Земеделецът Божидар Генов избра Баритон Супер и Децис 100 ЕК

Земеделският производител Божидар Генов, чиито площи се намират в община Раднево, на 100% работи с Байер дивизия КропСайанс България. Ето какво казва за партньорството си с компанията:
 
„Това е сигурна компания, на която може да се довериш и винаги може да разчиташ на техните продукти“. Миналата година, както и тази той е избрал за третиране на семената от пшеница преди сеитба пакета Баритон Супер и Децис 100 ЕК.
 
Баритон Супер е един от новите продукти на Байер, който се предлага на пазара от 2 години. Всяко едно от активните му вещества е с отлично противодействие на болестите при всички житни култури. Протиоконазолът действа срещу главни, контролира снежната плесен и фузарийно кореново гниене. Тебоконазолът е за борба срещу главни. Флудиоксонилът придава завършеност на целия продукт, защото има действие и срещу почвени патогени. Ето защо Баритон Супер дава супер защита на обеззаразеното зърно преди сеитба.
 
Децис 100 ЕК е нов инсектицид, като разликата с предишния Децис е много по-високата концентрация и подобрена формула. Освен, че действа върху видовете мухи-хесенска и шведска, той действа и върху въшките, които се появяват рано наесен. Децис 100 притежава силен нокдаун ефект, като има и репелентно действие.
 
 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.