10 години навърши първият търговско-сервизен център на Варекс

Събитието събра много гости

10 години навърши търговско-сервизният център на Варекс на АМ Тракия. Това е и първата база на българската компания по пътя към развитието й в селскостопанския сектор. След 2010 г следва изграждане на бази в Русе, Стара Загора, Добрич, Плевен и Монтана. За Източна България компанията работи в партньорство с дилърски фирми в Карнобат и Търговище. Варекс днес има пълно национално покритие.
 
Варекс тази година навърши 27 години от създаването си. През 2008 г започва стратегическото си партньорство с корпорацията AGCO, като през годините придобива различни брандове, стартирайки с CHALLENGER, зареждат се LAVERDA, през 2014 г  MASSEY FERGUSON и др. Фирмата поетапно стъпва сигурно на пазара на агротехника. Варекс традиционно предлага продукти на GREAT PLAINS, GALUCHO, SEPPI M, NARDI и др. марки, популярни в България. Фирмата поддържа отлично гаранционно и след гаранционно обслужване.  
 
Варекс работи с различни гъвкави схеми за закупуване на техниката чрез всички възможни начини, познати на пазара.
 
„Отношенията ни с клиентите не започват с продажбата на една машина. Селскостопанската техника е инвестиционен продукт за дългосрочно използване и там взаимодействието и доверието между партньорите е от изключителна важност“, заяви Филип Лазаров търговски директор.
 
През тази година Варекс обяви специални цени за зърнокомбайни от портфолиото си. В ход ще бъде агресивна промоция при тракторите Massey Ferguson от серия 5700, към нея ще се присъедини и промоция, включваща комбинацията от по-тежки трактори с прикачен инвентар. 
 
От началото на тази година активен интерес регистрира новопридобития през миналата година бранд самоходни пръскачки GRIM. В ход са и преговори за два нови франчайза, които ще допълнят важни ниши на пазарното търсене.
 
 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.