БУЛАГРО МАШИНИ СТАРТИРА ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2020

Земеделците ще се запознаят отблизо с модерна техника за високоефективно земеделие

За трета поредна година Булагро Машини ще съберат фермери в базите си в цялата страна, за да ги запознаят с пълната гама от високопроизводителна техника, която предлагат.

Стартът на всички събития е в 09.30 ч., а локациите са:

  • 28.07.2020 г. – Булагро Център, гр. Добрич
  • 29.07.2020 г. – Булагро Център, гр. Полски Тръмбеш
  • 30.07.2020 г. – Булагро Център, гр. Монтана

Акцентът на събитията ще бъдат машините за есенна почвообработка и сеитба на австрийския концерн PÖTTINGER. Фермерите ще видят навесни и полунавесни плугове SERVO с нарезни или цели дъски, дискови брани TERRADISC, механични сеялки VITASEM и мулчиращи сеялки TERRASEM с различни работни ширини. Друг висококачествен бранд - BADALINI – също ще бъде представен със своите продълбочители с хидравлично регулиране на дълбочината с дискова секция HERCULES MEGA. Хедерите за жътва на слънчоглед и царевица DOMINONI са още едно интересно предложение от Булагро, което ще бъде показано на събитията.

Земеделците ще могат да видят и продуктите на един от лидерите на пазара на пръскаща техника в света – датската компания HARDI, със своите прикачни пръскачки RANGER, NAVIGATOR и COMMANDER (оборудвана с патентованата TWIN система на HARDI за пръскане с въздушна асистенция), както и флагмана - самоходната пръскачка ALPHA EVO.

По време на мероприятията ще бъдат презентирани и датските тороразпръскващи машини BOGBALLE, австрийските култиватори EINBÖCK, пролетни сеялки MASCAR, мулчери и фрези FALC,  немските телескопични товарачи SCHÄFFER LADER.

Цялостни решения за успешно извеждане на есенната кампания и много положителни емоции – това обещават от БУЛАГРО на всички, които ще станат част от ДНИТЕ НА ТЕХНИКАТА 2020!

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.