INTERAGRI ACADEMY и NEW HOLLAND споделят know - how за ефективен агромениджмънт

Обучение за ефективно и устойчиво управление на земеделския бизнес и добавяне на стойност, предназначено за мениджъри в земеделието

Мисията на Интерагри България е да ви помогнем, като наши партньори, да направите своя бизнес по-успешен, по-ефективен и устойчив. Как? Като ви предложим технологични иновативни решения, съобразени в максимална степен с вашите индивидуални нужди, като ви консултираме в следпродажбеното обслужване и като споделяме с вас знанията и уменията, натрупани в дългогодишната ни работа на българския пазар като единствен официален партньор на New Holland за страната.

Академията на Интергари от години провежда специализирани обучения с практическа насоченост, с които споделя своето know-how с ученици, студенти, специалисти и мениджъри в земеделието. Напредъкът на новите технологии може да направи работата ни много по-успешна, ефектива и устойчива, като ни подпомогне в процеса на изграждане на стойност на бизнеса, който движим, само ако сме запознати с новостите, които да знаем как да използваме.

През октомври Interagri Academy и New Holland организират курс по ефективно и устойчиво управление на земеделския бизнес и добавяне на стойност. Програмата е изготвена с цел  практически ползи на участниците – мениджъри и консултанти в земеделския бизнес. В края на курса ще знаете как да изберете и да изготвите най-успешната стратегия за бизнеса, който ръководите, как да управлявате разходите си и да контролирате приходите си, като анализирате всички фактори, влияещи на мениджмънта на един печеливш, ефективен и устойчив фермерски бизнес.

Обучението ще се проведе на 12 октомври 2020 г. в тренировъчния център на търговско-сервизния комплекс на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ в гр. Русе. Курсът ще бъде проведен при спазване на всички изисквания за безопасност във връзка с COVID-19. За повече информация www.interagri.bg или последвайте фейсбук страницата на събитието

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.