INTERAGRI ACADEMY с нова инициатива

През септември стартира нов курс за оператори на трактори с автоматична трансмисия New Holland Auto Command

Новите технологии могат да подобрят ефективността на работа на вашата машина, като увеличат производителността, намалят разходите и повишат приходите ви, само при условие че знаете как да извлечете максимума от експлоатацията на техниката във вашето стопанство. За да управлявате ефективно една машина не е достатъчно да притежавате единствено правоспособност за управлението й, а непрекъснато трябва да усъвършенствате и надграждате знанията и уменията си, така че да използвате максимално нейния потенциал.  

В тази връзка Интерагри България и New Holland ви предоставят уникална възможност да станете един от най-добрите оператори на трактори, като придобиете най-висока квалификация и практически умения в новия курс на INTERAGRI ACADEMY "Обучение за оператори на трактори с автоматична трансмисия New Holland Auto Command".

Обучението е направено изцяло с практическа насоченост, така че да ви помогне да повишите ефективността и намалите разходите си, като познавате и умеете да контролирате по-добре машината си. Програмата е адаптирана към вашите нужди и в рамките на 2 дни най-добрите инженери и практици, обучени от New Holland, ще споделят с вас полезни практически съвети.

Програмата на курса включва: основни положения в експлоатацията на трактор New Holland с трансмисия Auto Command, поддръжка и настройки, управление на уреди, работни операции, ECM, HTS, EDC, HER, работа с безстепенна предавателна кутия, калибровки, техническо обслужване и профилактика, дисплей InteliView 4, навигация и картографиране.

Обучението е предвидено да се състои на 10-11 септември 2020 г. в обучителния център на ИНТЕРАГРИ в гр. Русе. Успешно завършилите ще бъдат сертифицирани от официалния партньор на New Holland за страната и в края на курса ще сте запознати с възможностите на трактора, автоматизиране и оптимизиране на управлението му, работа с навигация, управление на инвентара, правилната поддръжка и обслужване на машината, като ще можете свободно да оперирате с трактор с автоматична трансмисия New Holland Auto Command, т. че да постигате максимална ефективност и висока производителност.

Курсът ще бъде проведен при спазване на всички изисквания за безопасност във връзка с COVID-19. За повече информация www.interagri.bg

Линк към страницата на събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/622057038431208/