Култиваторът Корунд на Лемкен - вашето бързо и ефективно решение за отлична подготовка на почвата

Здравина, издръжливост, създаване на отлични условия за сеитба

Култиваторът Корунд на Лемкен, в съчетание с гъвкавите си опции за оборудване и асортимент от работни захвати, е мощна алтернатива в областта на подготовката на почвата. Свързването посредством паралелограм на секциите на работното приспособление осигурява добро следване на контура и равномерна работна дълбочина. Лесните за регулиране работни органи и хидравличното сгъване за по-широките машини гарантират, че времето за настройка е значително намалено, а способността за обработвана площ - увеличена.

Използването на първокачествена стомана за рамата гарантира изключителна здравина и дълъг експлоатационен срок.

Издръжливите носещи рамене, изработени от здрава пружинна стомана, могат да поглъщат по-големи ударни натоварвания. Благодарение на това тракторът и работната машина са защитени, особено при шофиране по път или при обръщане в края на нивата.

Малката секция с пружинни зъбци осигурява 5 реда прави зъбци с накрайник.

25 зъбци с отстояние от 60 мм създават равномерно разрохкване при плитко култивиране на семенното легло. Обръщателните лемежи спестяват разходи за износващи се части.

Секцията със зъбци Маратон осигурява 4 реда зъбци с накрайник. 16 зъбци Маратон с отстояние 98 мм осигуряват равномерно раздробяване на почвата при дълбоко култивиране на семенното легло.

Обръщателните лемежи спестяват разходи за износващи се части. Вместо зъбците Маратон могат да бъдат монтирани зъбци Гама, осигурявайки отлично раздробяване на почвата и разбиване на тежки, напоени с вода почви.

Култиваторите Корунд са символ на здравина, издръжливост, създаване на отлични условия за сеитба.

Качество, гарантирано от Лемкен.

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.