Панаирни промоции от Булагро Машини АД на БАТА АГРО

Компанията ще покаже разнообразна техника на признати европейски производители

Булагро Машини АД е подготвила атрактивен щанд на изложението БАТА АГРО (номер 12), където на площ от 1300 кв.м ще видите разнообразна техника на признати европейски производители, ще получите съвети от специалистите на компанията и ще имате възможността да се възползвате от страхотни панаирни промоции!

Основен акцент ще бъдат добре познатите на българския пазар машини на австрийския производител POETTINGER - механични и мулчиращи сеялки, обръщателни плугове с цели и рязани дъски, хитовата дискова брана TERRADISC. Иновацията при POETTINGER е късата комбинация FOX. Късата конструкция е съществена характеристика на машината, оборудвана още с разрохващи пружини или дискове. С тези комбинации за сеене можете да достигнете и високи работни скорости. В леки, песъчливи почви разрохващите пружини помагат за образуването на фино раздробено семенно легло. Ако е необходимо обработването и на органична маса, с дисковете на FOX D сте направили правилния избор.

Булагро Машини ще представи и машините на фирма EINBOECK, специализирани в механичното премахване на плевели и аериране на почвата, пълната гама от пръскачки на утвърдения на българския пазар датски производител HARDI, синьо-жълтите тороразпръскващи машини на BOGBALLE, товарачите с германската марка SCHAEFFER. На щанда на Булагро ще присъстват и други утвърдени брандове като MASCAR, BADALINI, FALC, HEXAGON LEICA и др.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.