Подгответе вашия комбайн за жътва с предимствата на оригинала!

Официалният вносител на дадена марка за земеделска техника ви предоставя много повече от висококачествена техника на добри цени. Зад идеята за официално вносителство стоят множество предимства за клиента, за които често не си даваме сметка, привлечени от по-ниската цена в момента на покупката.

Първият въпрос, на който е добре да си отговорим при закупуване на земеделска техника е внася ли се марката в България, която имаме желание да закупим и кой е официалният й вносител. Защо ли? Защото само така вашата покупка ще има инвестиционен смисъл, т.като така си сигурявате дългосрочна сигурност с удължена гаранция, договорена с производителя, качествен сервиз, сертифициран за работа от завода-производител, обучени и квалифицирани да работят с конкретната марка техника специалисти, качествени резервни части и консумативи, изгодни отстъпки и промоционални условия за закупуването им, най-добрите срокове за доставка, повече гъвкавост, know-how и консултация, пакетни предложения, както и предсезонно обслужване при преференциални цени. Списъкът с предимствата не свършва до тук!

Най-лесният и сигурен начин да проверите кой е официалният партньор на всяка марка е да проверите в интернет страницата на производителя. Така например, официалната страница на една от топ световните марки за земеделска техника NEW HOLLAND е www.newholland.com. Когато изберете България, страницата на производителя ви насочва директно към страницата на единствения официален вносител за България – ИНТЕРАГРИ. На страницата на ИНТЕРАГРИ България пък можете да видите актуалните контакти на всички локации на компанията, която разполага с 12 собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна, сертифицирани по програмата за качество на обслужването Top Partner на New Holland. Тази сертификационна програма гарантира, че обектите на ИНТЕРАГРИ България спазват всички високи стандарти за работа, наложени от NEW HOLLAND в световен мащаб.

В момента с наближаващата жътва, тече усилена подготовка на комбайните. С цел да се осигури достатъчно време за качествена поготовка, ИНТЕРАГРИ удължава своята промоция с големи отстъпки за покупка на оригинални резервни части за комбайни – 30% отстъпка при стойност на поръчката над 1000 лв. без ДДС и 25% за поръчки до 1000 лв. без ДДС. Удълженият срок на промоцията е от  8 до 12 юни 2020 г. Сега е времето и да запазите своя час за сервизен преглед, като се свържете с най-близкия до вас сервиз на територията на цялата страна. Контактите можете да видите на сайта на ИНТЕРАГРИ България www.interagri.bg или да позвъните на тел. 0700 46 666.